Tuesday, July 21, 2009

...Another Price to Pay

Olaa. Today I've been doing a lot of reaching back into the past haha. You know, time2 dimana anda duduk termenung dan sengih sorang2. Then I felt like its time to let it all spill. Where did I get such courage from all of a sudden? COFFEE.

Ahh.... friends.. I think everyone needs a couple of friends to complete a day with. Friends are great. I should know, I have a whole bunch safe in my pocket right now. x)
(((gelak pondan)))


EHEM. I've met aand befriended all kinds of friends over the years. Some still remain and have their own personal space in my mind. Some left off never to be seen again. I might have gotten the spirit to write this one because I feel these are the ones who I remembered most and would love to see again. But that will never happen. haha. Move on la haziq! tergedik-gedik lagi.

ahhh. Tulis dlm bm ler. my english is slowly being destroyed by my new school. God save me.

ehem. count-down style: ((gelak bapok))


no.10: Aizat Aslam

NGAHAHA. tu je yg aku ingt tentang mamat ni.xD we were young. we were awkward.
tahun2 plng pelik dan lucu. Tapi its waaaayyy back. dh lame dh. we were notorious for being noisy and sentiase mencari publicity murahan di kalangan rakan2 sekelas. 'Those two gay kids' ughhhh. Too bad. You went off without a word. Cant even remember your face anymore xD

no.9: Kaelyn

kejap sngt!! tapi ssh untuk dilupa. ngahahah. Awek aussie ajak aku tngok teevee kat rumahnya. Salad die best. pemalu. ckp kuat bebenor. hahaha kejap tapi best. Selalunye die pkai skirts and shorts la ntah ape lagi. Tapi time nk hang ngan aku die saje pkai sopan2 skit eheh. Prihatin. Die tau kot 'I'm not allowed to' . Die ajak aku g jumpe boyfriend die. Aku tak nak. takot! ((gelak maknyah)) ape2 pon kite tak akan berjumpe lagi. Aku terpakse pulang.
saje dlm tulis bm tak nak die paham gahahhah.

no,8: Syukk.

Ahmed syukk. the nicest guy yg aku pernah jumpe (i'm sure you guys agree gak hakhak). Nice tahap merepek! due tahun kelas same. Due tahun gelak tak henti2. tahun ketiga, jarang jumpe. tak rapat cam dulu. Die ni baik. suke tolong org. suke buat lawak. Aku agak close ngan family die. adik2 nye. ibunye. every year die bg birthday present kat aku. As a token of our on going friendship. Walaupun dh tak jumpe kat skola die ingt lg bday aku. Aku je tak ingt bday die. Sbb sebok ngan uguk la ape lah. skrng bru aku menyesal. Aku bnyk salah ngan die tapi die senyum je haha. kan dh kate! BAIKKKK! I promised to buy you a birthday present. almost 3 tahun dah.
FUCK AKU RASE BERSALAH.

ape2 pon. walaupon dh tak jumpe. aku ingt ko. ko ingt aku. one day aku balas jasa2 ko tuh.
hahah oh ye. rambut die curly ala2 org greece. ngahahah.

no.7: Sarah, Amy, Aimi

hahaha ni la rakan2 setia aku time 'the glorious days of 3 ino'. Gile, pelik, weird, unique. Ni yg buat aku ske sngt kat 3 makcik ni. Tak seperti girls2 lain yg tngh sebok bermaket kan diri dan tergedik -gedik tunjuk buntut. These ladies has class and respect. Aku tak pernah jumpe org yg bnyk in common ngan aku. Kami sume minat ARTS. Tapi of course la, diorang sume dah pro. Skill dah lawan leonardo. Aku terhegeh-hegeh. Bnyk bende kite buat bersame. tapi malangnye aku kene pegi ke 'U'. bukan universiti. tetapi??. sorry sngt2 aku prnh terlupe kewujudan korang pade satu mase tu. Guys if u're reading this, I miss you so damn much even the great lord of fictional hell cant stop me from being such a pussy thinking about you guys.

no.6: Atip, Tipah.

tak tau la ape penyakit, tapi tiba tiba sahaja rindu kan minah2 senget ni. hahaha. zaman 3 ino gak. aku gedik. kene pukul. aku ckp. kene pukul. aku kutuk. diorang 5 kali kutuk aku. hahaha frienemie yg plng best dlm sejarah hidup aku. Aku kate atip gigi lawa. die kate gigi aku besi. tipah muke botox. aku muke jambu. atip takde 'asset' (xDDD). aku takde 'jantan'. memang lawak. hahaha. Kat nerake nnti hang blk ye? :'D ((gelak bapok))

no.5: My Sisters.

hmm. tinggal still same2 tapi sumpah aku rase diorang dh tinggalkan aku. kitorang dari kecik mmng tak rapat. Tapi kitorang masih anggap yg kitorang bestfriends. mane pegi? ape jadi? entah aku pon tak tau. pemikiran lain sngt kot. Aku rase lain. diorang rase lain. Aku rindu korang laaa. Jom mcm dulu2 kacau mama abah? hahahaha. aku tau kitorang tak blh rapat dah. korang sebok ngan hidup sendiri. aktiviti2 korang aku tak boleh join. aku rase salah. tapi korang still akak adik aku. aku akan tetap backup korang. love you guys. hidup mati. kami still siblings setan. I just hope you guys return back to jln yg benar.

aku tau diorang tak bacenye bende alah ni! ((tarian sedih))

no.4: Amirul

Haaaaaaaaaaaaaaa! yg ni yg aku nk melalak tekanan logik nih! tisu2!
hua ape jadi dude? bestfriends lagi ke? haishhh. die mmng famous. org ske kutuk die. tapi2 ape2 pon aku tak pernah tak mengaku yg die ni bestfriend aku. lantak korang ah nk ckp ape! korang tak kenal die mcm mane aku kenal die. Die ni sweet sngt. kdng2 die sweet sngt tak blh kwl perasaan. aku ingt dh skola same. senang la hidup. relationship yg dh damaged boleh hantar repair blk. tapi lain jadi. aku kesian tngok die tension. aku tolong mane yg boleh. finally die dpt pindah blk. tapi ennntahhhhh. maybe he's tired of me. Aku tau aku dah BOSAN GILE HAHAHA. aku dah lain. rambut dh nipis. muke dh bnyk ketumbuhan mcm2 species. nak tngok pon geli gahahaha xD tapi takpe aku happy tngok ko happy. aku akan still support ko. Ingt one thing je dude! dlm dunie ni, bnyk2 awek ko pon. takde sape yg akan stand by you because of both kelebihan ko and kekurangan ko. (rojak overloaddd).

mamma mia jng la die bace! mampus akuu.

no.3: Anis

tak kenal eh? hahaha aku pon tak kenal. tapi aku nak kenal. maybe aku ni terlalu low standard kot. hahaha die ni glamour habis. aku sempoi je. haha habis aku buat die malu. ngahaha. kenal thru farah. jumpe brape kali je. tapi serious aku rase dh rapat dngn die. Memang ber ia-ia ah nk kwn ngan die. gahahahahh. nk brcakap ngan die senang. tapi dh start je merepek aku, die diam buat muke. segan pulak aku hahaha. farah jugak la yg selamatkan aku dng gelaknye yg kureng ikhlas x)) babenggg. Yes i think she's pretty. but pls la aku tak berminat. (seperti yg disangkekan oleh bdk2 lain). First time jumpe time bday aku. hahahah last jumpe time bile entah. time jumpe ko main lagi rindu2 nk jumpe lagi la ape la. hahahah. tapi malangnye alien dh jumpe die. die dh pergi bersama-sama mereka. bye anis. hahaha. I ade one last thing nk ckp: sumpah u hot! xD

no.2: Farah Hazwani.

gahahah nenek sorang ni memang best. aku pon tak sangke blh kwn ngan die. first time jumpe time pegi jamuan pps/prs. haha sebelum tu tak pernah pulak nmpk kat school hahaha. anyway mula2 kenal aku ingt die ni cam girls lain yg gedik. yela, one of amir's fan. hahaha tapi entah camne aku matchmaking diorang berdua =, then jadi rapat gila. then baru aku sedar, die ni sumpah lain! hahaha tak sangke! ngahaha. amat cool. amat gile. amat suke merepek. hahaha mcm aku la ((gelak babok)). except cool la xD. Sbb die different yg aku ske sngt kwn ngan die hahah. Kwn2 laki die yg lain memang seronok ah kutuk2 aku xD kureng cuka betul. Aku memang rapat dngn die zaman die bersame amir. siap backup die dr fans2 amir yg lain ngahaha. Kami bnyk aktiviti kegemaran yg selalu diamalkan. anataronya, kutuk diri, kutuk aku xD, lepak, jalan-jalan, tegur org tak kenal, bergadoh, bersakaaaaiiii. Tapi favouritenya: fitnah memfitnah sape kentut. classic wooo. hahaha tapi skrng die dh makin popular makin hot. laki2 sume kejar hahahh. tinggal aku sorang je takde laki nk kejar hahahaha. yela aku tak hot kat skola. cikgu aku ucapkan salam pon nk cocok mate tngok aku! jeng3.

apo2 pon aku memang tak fikir pnjang dpt hang out ngan die cam dulu x).

no.10: Hizri, Amir, Amir f, Syafiq, Danial, ME

celakaaa. hahaha walaupon malu, tapi ngan diorang ni haa yg aku ingt skali kah kah. kenal sejak skola rendah. diorang sume kamching2. aku je terhegeh-hegeh. hahaha. anyway tak kenal sngt untill aku join keluarge pps tanpe sebaaabb. Sumpah aku tak tahu tujuan aku join pon xD. then rapat. background masing2 memang tahu. sume best. sume lain personality. sume ade style sendiri. hahaha. aku pon tak sangke diorang blh accept aku dng cpt gituu hahaha. padehal baru betul2 kenal time form 2?? hahaha tapi best best.bnyk bende yg memalukan. diorang berpoyo, aku pon ikot berpoyo. hahaha diorang sume dah famous dlm kalangan rakan2 sekolah yg lain. aku je hahaha bdk baru menerima publicity. But secare jujurnya aku rase 'loww' bersame mereka. obviously aku ni bukan sejenis mereka. org ramai kate aku tak layak kwn diorang. diorang pon sedar kot. tapi buat dont know je. tapi lama2 mungkin diorang sedar kot. that's why makin lame makin distant. then finally sume pindah. smpai sekarang tak tahu menahu ceritaaa. hahaha gedik. kitorang tak bnyk hang out actually, aku tak ade duit. :P. bak kate bdk2 btho, aku tak layak jadi kwn diorang. tapi that night yg aku plng ingt: WAHAHAH. best siot. new year celebration kat rumah hizri. best kami bersetan secara ringan. hahaha. plng best. plng memorable. planning nk buat lagi after that. seperti yg lain, memang tak akan jadi hahahaha. Anyway aku appreciate those short years dng korang hahaha. god bless thy golden hearts. :)




phew that was LOOOONG. jng bace ah! :B




note: I know its hard to believe but, I'm not gay! hahahah kadang2 je! x)




god bless.

.

4 comments:

emo_frog said...

haha..i like reading your post and it is not so booooriiing....

feera.fyra said...

interesting.!
alot!
cool and i think u should ask mereka2 bce baru senang hati.
haha.,

fa f a r a ra said...

gay?!
i thought u r la weyh :)
haha

mek mok said...

bapok, name aku mane ???